Bismillahirahmanirahim & Asslamualaikum


Alhamduliliah Jenab Jundi Collections atau lebih dikenali sebagai JJC mula ditubuhkan pada bulan Mac 2011. JJC telah didaftarkan di bawah Suruhanjaya Syarikat Malaysia dengan No Pendaftaran PG0283308-P

JJC merupakan sebuah butik online yang menjual barangan Muslimah seperti tudung, selendang serta baju yang mengikut tren semasa namun masih menitik beratkan pakaian yang boleh dipakai oleh kaum wanita bertudung.

Tergeraknya hati untuk menubuhkan butik online ini apabila saya ingin melihat kaum wanita khususnya yang berhijab untuk kelihatan cantik dan menawan.Siapa kata wanita berhijab tidak mampu bergaya serta kelihatan up to date. Terbukiti walaupun berhijab kaum wanita mampu bergerak cergas serta yakin tetapi masih menitik beratkan syariat agama.

Oleh itu, kami di JJC sedaya upaya mengeluarkan corak serta jenis tudung yang terkini serta menepati citarasa anda dengan harga yang berpatutan. Mutu kain serta keselesaan ketika memakainya amat kami titik beratkan agar setiap pelanggan JJC berpuas hati. Citarasa anda kami prihatin.

Harapan kami agar JJC mampu terus berdiri teguh dan dapat bersaing standing dengan jenama butik yang lain. Happy shopping with us. Barakallah

Friday, June 24, 2011

DEWI KASIH

DEWI KASIH

RM43

KAIN COTTON BERKUALITI TINGGI dengan corak corak abstrak dan bunga yang terkini dan menepati citarasa anda dan AWNING PURE THAI SILK.

ANDA PASTI BERPUAS HATI

1 HELAI UNTUK 1 WARNA

VERY LIMITED♥DK1
SOLD TO PIAN


 DK1
SOLD TO PIAN


DK2
SOLD TO LIZA


 DK3
 SOLD TO DYANA FATIN


DK4
RESERVED TO KAK JAJADK5
RESERVED TO KAK JAJADK6
RESERVED TO KAK ICA