Bismillahirahmanirahim & Asslamualaikum


Alhamduliliah Jenab Jundi Collections atau lebih dikenali sebagai JJC mula ditubuhkan pada bulan Mac 2011. JJC telah didaftarkan di bawah Suruhanjaya Syarikat Malaysia dengan No Pendaftaran PG0283308-P

JJC merupakan sebuah butik online yang menjual barangan Muslimah seperti tudung, selendang serta baju yang mengikut tren semasa namun masih menitik beratkan pakaian yang boleh dipakai oleh kaum wanita bertudung.

Tergeraknya hati untuk menubuhkan butik online ini apabila saya ingin melihat kaum wanita khususnya yang berhijab untuk kelihatan cantik dan menawan.Siapa kata wanita berhijab tidak mampu bergaya serta kelihatan up to date. Terbukiti walaupun berhijab kaum wanita mampu bergerak cergas serta yakin tetapi masih menitik beratkan syariat agama.

Oleh itu, kami di JJC sedaya upaya mengeluarkan corak serta jenis tudung yang terkini serta menepati citarasa anda dengan harga yang berpatutan. Mutu kain serta keselesaan ketika memakainya amat kami titik beratkan agar setiap pelanggan JJC berpuas hati. Citarasa anda kami prihatin.

Harapan kami agar JJC mampu terus berdiri teguh dan dapat bersaing standing dengan jenama butik yang lain. Happy shopping with us. Barakallah

Monday, June 27, 2011

INNER COTTON PUTERI

GRED AAA

RM7 ONLY

BUY MORE THAN 5 GET RM 6 ONLY


STATUS : 
ALL AVAILABLE EXCEPT

A1 - SOLD TO FATIN
A8 - SOLD TO ANNA AMANA
A11 - SOLD TO ANNA AMANA
A14 - SOLD TO ANNA AMANA
A15 - SOLD TO ANNA AMANA
A20 - SOLD TO ANNA AMANA
A13- SOLD TO GAPIL
A18 - SOLD TO GAPILA4 - RESERVED AISYA HUMAIRA
A6 - RESERVED AISYA HUMAIRA
A10 - RESERVED AISYA HUMAIRA
A13 - RESERVED AISYA HUMAIRA