Bismillahirahmanirahim & Asslamualaikum


Alhamduliliah Jenab Jundi Collections atau lebih dikenali sebagai JJC mula ditubuhkan pada bulan Mac 2011. JJC telah didaftarkan di bawah Suruhanjaya Syarikat Malaysia dengan No Pendaftaran PG0283308-P

JJC merupakan sebuah butik online yang menjual barangan Muslimah seperti tudung, selendang serta baju yang mengikut tren semasa namun masih menitik beratkan pakaian yang boleh dipakai oleh kaum wanita bertudung.

Tergeraknya hati untuk menubuhkan butik online ini apabila saya ingin melihat kaum wanita khususnya yang berhijab untuk kelihatan cantik dan menawan.Siapa kata wanita berhijab tidak mampu bergaya serta kelihatan up to date. Terbukiti walaupun berhijab kaum wanita mampu bergerak cergas serta yakin tetapi masih menitik beratkan syariat agama.

Oleh itu, kami di JJC sedaya upaya mengeluarkan corak serta jenis tudung yang terkini serta menepati citarasa anda dengan harga yang berpatutan. Mutu kain serta keselesaan ketika memakainya amat kami titik beratkan agar setiap pelanggan JJC berpuas hati. Citarasa anda kami prihatin.

Harapan kami agar JJC mampu terus berdiri teguh dan dapat bersaing standing dengan jenama butik yang lain. Happy shopping with us. Barakallah

Tuesday, July 26, 2011

RATU

RATU

RM15 : 1 PASANG
RM27 : 2 PASANG

SEPASANG RM20
Keronngsang terkini yang diminati ramai dan corak yang ekslusif serta boleh digayakan dengan pelbagai gaya.

Anda pasti berpuash hati  
K1 - OUT OF STOCK
K2 - AVAILABLE ,RESERVED TO SIS AIZA


K3 - RESSERVED ROZY SAIDIN
K4 - AVAILABLEK5 - AVAILABLE
K6 - AVAILABLEK7 - AVAILABLE
K8 - RESERVED TO HANAZ ANWARK9 - RESERVED TO ROZY SAIDIN
K10 - AVAILABLE
K11 - OUT OF STOCKK12 - AVAILABLE
K13 - AVAILABLEK14 - AVAILABLE
K15 - AVAILABLE