Bismillahirahmanirahim & Asslamualaikum


Alhamduliliah Jenab Jundi Collections atau lebih dikenali sebagai JJC mula ditubuhkan pada bulan Mac 2011. JJC telah didaftarkan di bawah Suruhanjaya Syarikat Malaysia dengan No Pendaftaran PG0283308-P

JJC merupakan sebuah butik online yang menjual barangan Muslimah seperti tudung, selendang serta baju yang mengikut tren semasa namun masih menitik beratkan pakaian yang boleh dipakai oleh kaum wanita bertudung.

Tergeraknya hati untuk menubuhkan butik online ini apabila saya ingin melihat kaum wanita khususnya yang berhijab untuk kelihatan cantik dan menawan.Siapa kata wanita berhijab tidak mampu bergaya serta kelihatan up to date. Terbukiti walaupun berhijab kaum wanita mampu bergerak cergas serta yakin tetapi masih menitik beratkan syariat agama.

Oleh itu, kami di JJC sedaya upaya mengeluarkan corak serta jenis tudung yang terkini serta menepati citarasa anda dengan harga yang berpatutan. Mutu kain serta keselesaan ketika memakainya amat kami titik beratkan agar setiap pelanggan JJC berpuas hati. Citarasa anda kami prihatin.

Harapan kami agar JJC mampu terus berdiri teguh dan dapat bersaing standing dengan jenama butik yang lain. Happy shopping with us. Barakallah

Wednesday, January 4, 2012

JUMPSUIT CARDIGAN MAXI DRESS

Hye ladies bagi anda yang mahu tampak lain dan bergaya boleh memiliki JUMPSUIT TOPS DAN MAXI DRESS sebagai salah satu koleksi peribadi anda.

Sangat selesa kerana material jenis cotton plazo yang berkualitit tinggi

Berbrza dengan material yang digunakan untuk jumpsuit lain 

Grab now ladies. You will like it ♥
CODE : C1
PRICE : RM32

SOLD OUT

CODE : C2
PRICE : RM32
SALE : RM25

AVAILABLE

CODE : C3
PRICE : RM32

SOLD OUT

 CODE : J 1

PRICE : RM89

SOLD OUT


 CODE : J 2
PRICE : RM89

SOLD OUT
 CODE : J 3
PRICE : RM89

SOLD OUT

 CODE : J 4
PRICE : RM89

SOLD OUT

 CODE : J 8 (Tops)
PRICE : RM45

SOLD OUT

 CODE : J 9 (Tops)
PRICE : RM45

SOLD OUT

 CODE : J 6 (Maxi Dress)
PRICE : RM89

SOLD OUT

 CODE : J 5 (Jumpsuit)
PRICE : RM69

SOLD OUT

CODE : J 7 (Maxi Dress)
PRICE : RM69
SALE : RM50

SOLD OUT