Bismillahirahmanirahim & Asslamualaikum


Alhamduliliah Jenab Jundi Collections atau lebih dikenali sebagai JJC mula ditubuhkan pada bulan Mac 2011. JJC telah didaftarkan di bawah Suruhanjaya Syarikat Malaysia dengan No Pendaftaran PG0283308-P

JJC merupakan sebuah butik online yang menjual barangan Muslimah seperti tudung, selendang serta baju yang mengikut tren semasa namun masih menitik beratkan pakaian yang boleh dipakai oleh kaum wanita bertudung.

Tergeraknya hati untuk menubuhkan butik online ini apabila saya ingin melihat kaum wanita khususnya yang berhijab untuk kelihatan cantik dan menawan.Siapa kata wanita berhijab tidak mampu bergaya serta kelihatan up to date. Terbukiti walaupun berhijab kaum wanita mampu bergerak cergas serta yakin tetapi masih menitik beratkan syariat agama.

Oleh itu, kami di JJC sedaya upaya mengeluarkan corak serta jenis tudung yang terkini serta menepati citarasa anda dengan harga yang berpatutan. Mutu kain serta keselesaan ketika memakainya amat kami titik beratkan agar setiap pelanggan JJC berpuas hati. Citarasa anda kami prihatin.

Harapan kami agar JJC mampu terus berdiri teguh dan dapat bersaing standing dengan jenama butik yang lain. Happy shopping with us. Barakallah

Wednesday, January 4, 2012

INNER NECK ZAHRA

INNER NECK ZAHRA


Inner Neck Zahra kini kembali. Inner neck yang perlu ada dalam simpanan anda kerana 

memudahkan anda untuk memakai sebarang jenis tudung atau shawl. Inner Neck ini akan 

melindungi leher anda dari terdedah.Material cotton dan selsesa untuk dipakai 

MUST HAVE LADIES ♥


PRICE : RM25

CODE : INNER NECK ZAHRA 1
AVAILABLE

 CODE : INNER NECK ZAHRA  2
AVAILABLE

  CODE : INNER NECK ZAHRA 3
AVAILABLE

  CODE : INNER NECK ZAHRA 4
SOLD OUT

  CODE : INNER NECK ZAHRA 5
AVAILABLE

  CODE : INNER NECK ZAHRA 6
SOLD OUT

  CODE : INNER NECK ZAHRA 7
AVAILABLE

  CODE : INNER NECK ZAHRA 8
AVAILABLE

 CODE : INNER NECK ZAHRA 9
AVAILABLE